Sanoma-yhteistyö on tuonut Invesdorin palveluun merkittävästi uusia kävijöitä

Case Invesdor
Sijoituspalveluyhtiö Invesdor on tehnyt Sanoman kanssa yhteistyötä keväästä 2019 alkaen. Kasvuyritykset ovat saaneet brändilleen laajempaa tunnettuutta Sanoman avulla.

”Listaamattomiin yhtiöihin sijoittaminen on ollut perinteisesti hyvin pienen piirin etuoikeus. Invesdorin kaltaisten digitaalisten sijoituspalveluyhtiöiden myötä pienillä sijoituksilla voi päästä mukaan listaamattomiin kasvuyrityksiin ja olla vaikka seuraavan Supercellin omistaja, Chief Marketing Officer Antti Kaihlanen avaa Invesdorin toimintamallia.  

“Invesdorin näkökulmasta tarvitsemme perinteisen massamedian tukea siihen, että saamme ylipäätään rakennettua tietoisuutta tästä mahdollisuudesta. Sanoman medioiden avulla kasvuyritysten brändin tunnettuus − ja sitä kautta todennäköisesti myös tulorahoitus − saadaan kasvuun nopeammin”, Kaihlanen kertoo.

Esimerkiksi kuopiolaisen ruokapalveluyritys KomeroFoodin osakeanti Invesdorissa keräsi 480 000 euroa 273 sijoittajalta, ja KomeroFoodin jälleenmyyjien määrä kasvoi huhtikuussa 213 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna.

Yhteistyössä on ennen kaikkea kyse kasvuyritytysten seuraavan kasvuloikan mahdollistamisesta tunnettuutta parantamalla.

Keväällä 2019 alkanut Sanoma-yhteistyö on tuonut Invesdorin palveluun merkittävästi uusia kävijöitä.

 ”Nyt alkaa meidän työmme siinä, että saamme opastettua enkelisijoittamisen pariin kaikki ne kymmenettuhannet ihmiset, jotka tulivat Invesdorin sivuille ensimmäistä kertaa”, Kaihlanen toteaa.

Kuva: Sanoman Client Manager Satu Salminen ja Invesdorin Antti Kaihlanen

Tutustu caseen tarkemmin täällä