Serlan orava seikkaili Selviytyjissä – ”Olemme todella tyytyväisiä tuloksiin”

Selviytyjät Serla
Selviytyjien teema näkyi ohjelmayhteistyössä, radiopromootiossa, sosiaalisessa mediassa ja myymäläpakkauksissa.

Serla lanseerasi uuden laadun talous- ja wc-paperimallistoonsa keväällä 2018.

”Lanseeraus oli tosi iso ja merkittävä, ja mietimme jo silloin, miten jatkamme sitä vahvasti vuoden 2019 aikana. Halusimme mukaan uutta twistiä ja maustetta sekä tehdä promootion, joka aktivoi kuluttajia ja houkuttaa ostamaan”, Brand Manager Hanna Hirvonen Metsä Tissuelta kertoo.

Viime vuosina Serla on tehnyt monia menestyksekkäitä matka-arvontoja. Nyt suunnitteilla oli seikkailutyyppinen arvonta.

Ohjelmayhteistyö kohdeyleisön suosikkiohjelmassa valikoitui toimivaksi ja tehokkaaksi keinoksi, kun Serlan tavoitteena oli pitkäkestoinen näkyvyys kohderyhmän parissa sekä kuluttajien aktivointi Serlan tuotteiden kokeiluun ja käyttöön. 

”Mahdollisuus tulla mukaan Selviytyjiin tuntui erittäin sopivalta Serlalle. Lähdimme hahmottelemaan promootiota Selviytyjien ympärille. Meille oli alusta asti selvää, että pelkkä media ei riitä. Ohjelmayhteistyöstä lähdettiin, mutta halusimme tuoda Selviytyjien teeman kaikkialle muuallekin Serlan tekemisiin sosiaalisesta mediasta myymälöihin asti”, Hirvonen kertoo.  

Serlan pakkauksiin tuotiin aktivoiva viesti: "voita matka Selviytyjien maisemiin". Ostamalla kampanjapakkauksen kuluttaja pystyy osallistumaan arvontaan, jossa pääpalkinto on matka Filippiineille.

”Tämäntyyppisiin yhteistyökuvioihin liittyy monia eri elementtejä ja monenlaisia eri tuotantoja. On aina helpompaa meidän kannaltamme, että saamme ne saman katon alta. Olemme todella tyytyväisiä saamaamme näkyvyyteen ja mediakokonaisuuteen. ”

Yhteistyöpakettiin kuului myös spotteja, sisältöohjauksia ja somesisältöjä Radio Suomipopilla. 

”Huomasimme, että radioviikkoina osallistuminen promootioon kasvoi ihan merkittävästi verrattuina niihin viikkoihin, joina radiokampanja ei ollut käynnissä. Olemme myös kaupallisesti tosi tyytyväisiä tuloksiin”, Hirvonen summaa.